lördag 26 mars 2011

Nu lägger vi upp karta

Det droppar stadigt in fler deltagare. Fantastiskt...så roligt att så många är engagerade. Det finns givetvis ännu tid att bestämma sig för att visa upp sin trädgård under rundan. Nu är vi uppe i över 50 medverkande och jag tyckte att det började bli dags för en karta.
Varsågoda. Här är länken till Google-kartan över alla trädgårdar och trädgårdsföretag som finns med i årets trädgårdsrunda - såhär långt. Jag kommer att komplettera efter hand. Ni som är med kan väl dubbelkolla er uppgifter och placeringen av markören på kartan. Klicka på länken nedan.

Karta för Trädgårdsrundan 2011

tisdag 15 mars 2011

Bort

Tyvärr visar det sig att Eva Robild inte kan medverka - så väldigt synd. Jag som hade sett fram emot hennes trädgård. Nåväl. Det ska nog inte vara svårt att fylla helgen ändå. Vi har fått in fler anmälningar.
Gun Sonesson i Örkelljunga, Hallavara Blommor, Susie Krüger i Glumslöv, Solliden Trädgård, Kristina Mandahl & Åke Axelsson, Vildrosor & höns - den fina trädgården mitt i skogen och en av de troget medverkande genom åren - Bo Larsson med sin underbara trädgård.

söndag 6 mars 2011

Medverkande

Mässan var fullpackad av folk igår och nästan svårt att se utställarna för alla människor. Jag blev dock förtrollad av de rotäkta buskpionerna från en finsk trädgårdsfirma - som vanligt, måste jag tillstå. Pioner drar min blick som magneter. Det är en så vacker buske just därför att den ser så spretig och oansenlig ut och sedan öppnar de mest fantastiska tefatsstora kreationer i undersköna färger.
Bloggträffarna i samband med mässan var ett jättetrevligt initiativ av Annika Christensen. I går var vi ett tiotal.
Till höger i listan finns namnen på de som anmält sig hittills. Jag håller för fullt på med att göra färdigt underlagen för hemsidan. Och snart ligger googlekartan också ute. Vet ni fler som vill vara med så be dem höra av sig. Gärna på mail. Fler tillkommer säkert efterhand.

fredag 4 mars 2011

Mässa

Idag bär det av till Malmö. Ska bli spännande och kul att få lite inspiration. Det har saknats lite på sistone. Har helt enkelt haft för mycket att göra för att ha tid. Inte haft så mycket tid att blogga heller, men nu får det bli skärpning. Jonas Nyberg är på Mässan och jag ska besöka hans monter, tänkte också titta efter staket eller stängsel som kunde vara snyggt i min trädgården. Vi MÅSTE stänga in oss med nu så att hundarna inte smiter ut. Har redan flätat pile, men det är inte den idealiska spärren för två små Jack Russells. Solen skiner idag så man får också lust - jättemycket - att jobba i trädgården. Längtar verkligen.
Nehej. Dags att göra sig i ordning.
Nu bär det söderut.